Företagspresentation för Autofric

AUTOFRIC konstruerar och tillverkar spiraler, skruvtransportörer och skruvpressar för kunder över hela världen. Företaget är också en välrenommerad legotillverkare av bland annat maskiner och utrustning för vatten- och avloppsrening. Autofric har en uppdaterad maskinpark för laserskärning, vattenskärning, cnc-svarvning och är experter på svetsning i bl.a. rostfria material.

Autofric har sin tillverkning i Värmländska Hagfors.

Vår roll

I en tid då det är viktigt med en ökad digital närvaro och ett modernt uttryck skapades en film som i sin helhet beskriver Autofrics utbud av produkter och tjänster. En kort version ligger på företagets startsida på webbplatsen www.autofric.se.

Filmen visar inte bara hur Autofric arbetar för att ta fram sina produkter och vilka olika legotjänster som erbjuds. Den visar också exempel på hur Autofrics produkter och tjänster löst problem på plats ute hos slutkunder.

Med en blandning av film, slow motion, drönarfilm och grafik berättar vi med animerade textsekvenser om Autofric. Vi får följa produkter genom produktionsflödet från ritbordet till daglig verksamhet hos slutkunder.

Filmen finns som kort version på Autofrics startsida och i sin helhet på webbplatsens sida Om Autofric.

På djupet

Film