×

Kontakta oss

Preferens AB
Hamntorget 5
652 26 Karlstad

Kommunikationsplanen anger färdriktningen

ArcelorMittal Construction är ett helägt dotterbolag till ArcelorMittal, världens största stålföretag.

Under varumärkena Armat™ och ArcelorMittal Projekt saluför företaget högkvalitativa tunnplåtsprodukter för byggbranschen. I moderna produktionsanläggningar i Karlstad och Sveg vidareförädlas stål till innovativa totallösningar för takplåt, fasadplåt och vattenavrinning.

Vår roll

ArcelorMittal är en av Preferens stora kunder. Omfattningen av vårt samarbete gör det nödvändigt att tillsammans styra upp arbetet i en gemensam kommunikationsplan.

Kommunikationsplanen anger målsättningar och riktlinjer för arbetet men framförallt konkreta handlingsplaner för det löpande arbetet.

2017 års plan rymmer annonsering och pressbearbetning i utvald fackpress, regelbundna digitala nyhetsbrev samt förnyelse av företagets stora kollektion av broschyr- och katalogmaterial. 

Planen innehåller också kontinuerlig uppgradering och sökmotoroptimering av de webbplatser som tillsammans utvecklades under fjolåret samt digital marknadsföring genom Google AdWords-kampanjer. I planerna finns också att utvärdera företagets närvaro inom sociala medier.

ArcelotMittal Construction webb

Distriktskarta

Produktbroschyr