×

Kontakta oss

Preferens AB
Hamntorget 5
652 26 Karlstad

Animation - blås liv i vad som helst

Animation gör det möjligt att visa det som inte syns, att göra levande det som är dött och att göra intressant det som är urtråkigt. Animation blir en allt viktigare del i vårt arbete i filmklipp, presentationsmaterial och webbsidor. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Användningsområden

  • Animation kan användas till företagspresentationer för att lyfta olika fakta, till exempel i en PowerPoint.
  • När det är svårt att filma de olika stegen i instruktionsmaterial hjälper animation till för att göra processen lätt att förstå.
  • Animerade inslag i film hjälper till för att förklara och engagera. Ett exempel på det hittar du i den här videon ca 1 minut in i filmen.
  • Animerade logotyper är utmärkta som intro till filmer eller som gif-filer på en hemsida.
  • Vill man göra reklam som folk gärna delar med andra är animation perfekt för att skapa roligt och engagerande material.

Animation ger mervärde

Animation lockar till sig vår uppmärksamhet och håller oss engagerade. Det blir lättare att förstå information och instruktioner när de förenklas och sätts i rörelse. Animation kan också ge stil och identitet till material som annars hade varit ganska annonymt.

Våra animationsverktyg

Här på Preferens har vi möjlighet att visualisera det mesta med hjälp av 3D-animation eller motion graphics.

3D-animation gör det möjligt att animera detaljerade 3D-modeller med realistiska material för användning inom instruktionsmaterial eller för att presentera produkter eller system.

För allt annan grafik som vi vill blåsa liv i använder vi oss av motion-graphics. Med motion-graphics kan vi animera text, illustrationer och all möjlig 2D-grafik.

Vill du veta mer om animation? Se vår korta video här till höger eller läs ett av våra blogginlägg om animation. Klicka här »

Våra animationstjänster

Animation placeholder

3D-Animation

Motion Graphics

Motion-Graphics

Handritad animation placeholder

Traditionell Animation