Jobba på Preferens

En arbetsdag på Preferens...

...börjar inte sällan med ett tomt vitt papper och en kopp kaffe med kunden.

Du som söker ska därför vara bra på att lyssna. Du får snabbt en bild av vad kunden vill ha och kan omsätta dina intryck i smarta, kreativa idéer paketerade i snygga omslag. Du jobbar obehindrat med dina arbetsredskap som är programvaror för webb, film och print

...innehåller ofta möten med kunder som gillar teknik.

Du som söker ska därför ha ett tekniskt intresse och kunskapen att ord och bild beskriva tekniska förlopp. Du har inget emot layouter med ”raka streck” som tilltalar ”fyrkantiga” mottagare.

...innehåller dagliga kontakter med kunder och leverantörer.

Du som söker ska därför tycka om att ha med människor att göra. Du drar dig inte för att sitta med i/leda möten eller att ta telefonkontakter när det behövs. Du är ödmjuk och generös och har lätt att få omgivningen att trivas.

...innebär inte alltid kreativt finlir från morgon till kväll.

Du som söker ska därför vara beredd att dra på blåstället och dela ”vardagssysslorna” med oss andra.

...innebär att jobba på en liten arbetsplats.

Du som söker ska därför tycka om att jobba nära dina kollegor, dela med dig av dina projekt och att våga ta steget över till kunskapsområden som kanske inte alltid är din specialitet.

...innebär arbete i högt tempo ibland mot snäva dead-lines.

Du som söker ska därför gilla att ha många bollar i luften. Du har inga problem att hantera perioder av stress och prestera även dagar då det är mycket på en gång.


Något för dig? Då är du välkommen att söka jobb hos oss på Preferens!