Annonser

Du har något bra att erbjuda och vill gärna synas. Med rätt budskap, på rätt plats och med rätt framtoning.

Preferens lotsar dig till rätt mediaval i tryck eller digital media. Vi ger din annons ett pricksäkert budskap och en utformning som syns i mängden.

Om ingen ser dig spelar resten ingen roll

Synligheten och uppmärksamheten måste alltid komma först. Om din annons anonymt gömmer sig i mängden spelar det egentligen ingen roll vad du fyller den med. "Normalläsaren" tittar först på bilden, därefter på rubriken. Har du lyckats fånga intresset så långt är chanserna goda att även ditt egentliga budskap fångas in.

Vägen ut till läsaren

Annonsering är ofta en dyr väg ut på marknaden. Valet av kanal blir därför viktigt. Floran av tidningar, magasin, webbplatser och bloggar är stor och det gäller att pricka rätt för att inte spendera marknadsbudgeten på fel sätt.

På vår lott ligger att undersöka och föreslå den kanal som till rimliga kostnad lotsar ditt budskap till den rätta målgruppen.

Säg inte för mycket

Digitalt eller tryckt på ett papper? Oavsett ditt val av media är annonsen något som passeras i högt tempo. Innehållet måste därför hållas stramt. Fokusera på dina starkaste argument. Den som lockas och vill veta mer läser gärna vidare på din webbplats.