En digital värld kräver digitala tjänster

Digitalisering och mängder av nya system öppnar upp dörrar för kommunikation på en helt ny nivå. Aldrig har det varit så enkelt för dig att nå ut och komma dina kunder riktigt nära med ditt budskap. Vi på Preferens hjälper dig gärna med analyser, webbutveckling, kommunikationsstrategier och digitala kampanjer.

Nedan ser du några av de konkreta hjälpmedel vi kan erbjuda dig för att du ska ta klivet, eller utveckla, din digitala närvaro.

Här gärna av dig till Oskar Kalitzki, oskar@preferens.se eller 054-15 13 30, så bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vad vi skulle kunna göra för just dig och ditt företag. Välkommen!

Våra digitala tjänster

Analys och strategi

Tillsammans med dig som kund gör vi en nulägesanalys och kommer sedan med förslag på hur vi kan inleda eller utveckla din digitala närvaro.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vill du också synas på de sökord dina kunder använder? Bra sökmotoroptimerade sidor får din verksamhet att lyfta. Preferens hjälper dig från start till mål.

Digital marknadsföring med Google Ads

Sökordsannonsering, displayannonsering eller videoannonsering via Youtube ger dig en flexibel och mätbar annonsering som ger fler affärer.

Optimering & rapportering

Ingen kampanj klarar sig utan optimering och rapportering. Vi har en väl inövad rutin för att mäta, optimera och följa upp dina kampanjer för bästa resultat.

Våra certifieringar

Google Ads - Measurement Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Search Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Display Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Video Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Shopping Ads Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Analytics Individual Qualification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Oskar kalitzki

Fråga mig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Oskar Kalitzki

Digital marknadsföring / Projektledning
Tel. 054-202 10 56