×

Kontakta oss

Preferens AB
Hamntorget 5
652 26 Karlstad

En digital värld kräver digitala tjänster

Digitalisering och mängder av nya system öppnar upp dörrar för kommunikation på en helt ny nivå. Aldrig har det varit så enkelt för dig att nå ut och komma dina kunder riktigt nära med ditt budskap. Vi på Preferens hjälper dig gärna med analyser, webbutveckling, kommunikationsstrategier och digitala kampanjer.

Nedan ser du några av de konkreta hjälpmedel vi kan erbjuda dig för att du ska ta klivet, eller utveckla, din digitala närvaro.

Här gärna av dig till Oskar Kalitzki, oskar@preferens.se eller 054-15 13 30, så bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vad vi skulle kunna göra för just dig och ditt företag. Välkommen!

Våra digitala tjänster

Analys och strategi

Tillsammans med dig som kund gör vi en nulägesanalys och kommer sedan med förslag på hur vi kan inleda eller utveckla din digitala närvaro.

Digitala nyhetsbrev

Med ett digitalt nyhetsbrev till dina befintliga och potentiella kunder får du en naturlig inkastare till webbplatsen. Ett billigt och enkelt sätt att sprida dina nyheter och produkter eller tjänster.

Digital marknadsföring

Via Google Ads (tidigare Adwords) kan du verkligen sätta fart på dina besökssiffror på webbplatsen. Ads finns med flera olika tjänster och tillsammans med dig som kund tar vi fram din bästa mix för att synas online.

Våra certifieringar inom digital marknadsföring

 

Preferens är Google-certifierade i Ads (tidigare Adwords) och Analytics och kan hjälpa dig med alla steg på vägen mot en riktigt lyckad digital kampanj.

Adwords Fundamentals

Certifierad: Oskar Kalitzki

Grundläggande kunskaper och förståelse i best practice för Adwords-kampanjer.

Adwords Search

Certifierad: Oskar Kalitzki

Mycket goda kunskaper i annonsering i Googles Söknätverk och goda kunskaper i Display-nätverket