Våra kunder tycker om att bläddra

Har det tryckta mediet en plats i vår uppkopplade värld? Har ditt företag nytta av budskap som trycks? I våra ögon är svaret på båda frågorna JA. Många tycker om att få sin information serverad på ett papper.

Tryckta presentations- och displaymaterial har därför en given plats i våra kunders kommunikationsmix. Utmaningen är att veta när, och för vad, de behövs.

Genomtänkt låda med många verktyg

Preferens arbetar med det mesta av det som till slut landar på ett papper.

Print rymmer för vår del imagestärkande broschyrer och foldrar att ha som stöd vid det viktiga mötet med kund eller catchiga flyers att sprida på mässan eller ute på stan. Kund- och personaltidningar sprider med regelbundna intervall redaktionellt innehåll i artikelform till dina medarbetare eller kunder. 

Är mässor, seminarier och utställningar en väsentlig del av din marknadsföring? Då behöver du med stor sannolikhet snygga och praktiska displaylösningar som framhäver ditt varumärke på bästa sätt. Utbudet är enormt! Rollups, popups, vepor, banners och banderoller står på kö för att ta en plats i din monter. Vår gemensamma uppgift är att finna den bästa lösningen för just dig.

Print omfattar för vår del även att forma snygga och informativa annonser för tryck i dagstidningar och fackpress.

 

Kreativt samspel i flera steg

Trycksakens varaktighet ger många fördelar men ställer också krav på att göra rätt från början. Det som en gång har tryckts och distribuerats ska ha ett korrekt innehåll som håller länge! Fungerande rutiner och ett bra samspel med dig som kund är därför en absolut nödvändighet.

Vi läser in oss på din verksamhet, ger budskapet spets och finner lösningar där text och form samspelar med varann. Till vårt ansvar hör hela kedjan. Från idé, innehåll, text och form till de rent praktiska frågorna kring original och samordning med tryckeri, översättare och fotograf.

En växande del av våra produktioner når aldrig tryckpressarna. Vi formar därför även ”digitala broschyrer” med färdigt innehåll – lagrade som PDF eller andra format – som på digital väg distribueras till mottagaren. 

Tryckta mediabärare

Broschyrer och foldrar

Broschyrer och foldrar

Företagspresentationer, handböcker, programblad, produktkataloger

Tidningar

Tidningar

Personaltidningar, kundtidningar, tryckta nyhetsbrev

Displaymaterial

Displaymaterial

Banderoller, vepor, affischer, rollups, bannersystem

 

Annonser

Annonser

Annonser för publicering i tryckt dags- och fackpress

Mikael Hallgren

Fråga mig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Mikael Hallgren

VD / Projektledning / Copy
Tel. 054-15 13 10