Digital marknadsföring med Google Ads

45 miljoner sökningar. Varje dag. Och det bara i Sverige. 
Digital marknadsföring med sökordsannonsering via Google Ads (tidigare Adwords) är inte något som kommer. Det är redan nu en kanal att använda för att sprida dina varor, tjänster och varumärke till dina potentiella kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt. 75% av svenskarna söker efter varor och tjänster på nätet.

Preferens är Google-certifierade i Ads vilket innebär att vi kan hjälpa dig som kund att optimera din digitala marknadsföring.

Google Ads använder PPC (pay per click) vilket innebär att du endast betalar om någon klickar på din annons. Visningen av annonsen är däremot gratis. Sökordsannonsering är en kombination av kunskap och teknik för att driva besökare till utvalda landningssidor på din webbplats och få kunderna att göra det du vill.

Varför Google Ads?

Google AdWords

Mätbart, pålitligt och flexibelt

Google AdWords visar dig hur många som sett dina annonser och andelen som klickat på dem för att besöka din webbplats eller ringa upp dig. Du kan även mäta faktisk försäljning på din kampanj.

Hela webben

Nå kunder över hela webben

Du kan nå relevanta kunder på relevanta webbplatser över hela webben. Inrikta annonserna mot en typ av webbplats, utvalda målgrupper eller andra kategorier och nå dina drömkunder.

Bevakning och rapporter

Nå rätt personer vid rätt tillfälle

Ditt företag kan synas på Google för just de personer som söker efter det du erbjuder. Det vill säga en målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster.

Hitta ditt företag

Låt kunderna hitta ditt företag

Oavsett om du vill hitta nya webbplatsbesökare, öka din försäljning online, få telefonerna att börja ringa eller se till att dina kunder kommer tillbaka gång på gång, kan du ta hjälp av Google AdWords.

Annonsera digitalt

Annonsera lokalt eller globalt

Inrikta dina annonser på kunder i vissa länder, regioner eller städer - eller inom ett visst avstånd från ditt företag eller din butik.

Analys och mål

Insikter dygnet runt

Du kan när som helst se hur din annonskampanj går på ditt AdWords-konto. Vi skickar även en månadssammanfattning med alla resultat och annan nyttig information

Våra certifieringar inom digital marknadsföring

Preferens är Google-certifierade i Ads (tidigare Adwords) och Analytics och kan hjälpa dig med alla steg på vägen mot en riktigt lyckad digital kampanj.

Google Ads - Measurement Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Search Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Display Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Ads - Video Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Shopping Ads Certification

Certifierad:
Oskar Kalitzki

Google Analytics Individual Qualification

Certifierad:
Oskar Kalitzki