Lättare att påverka när det rör sig

Forskningen talar sitt tydliga språk. Våra hjärnor gillar när det rör sig. Rörlig media, som film och animationer fångas upp av våra hjärnor långt snabbare än en skriven text. 

Slutsatsen är kristallklar. Rörliga inslag i marknadskommunikationen förbättrar slagkraften av dina budskap.

Film och animation - en självklar del av ditt digitala flöde

Inom bara något år kommer 80% av vår internetkonsumtion att ske via rörlig media. Det är inte svårt att förstå varför. Film är ett effektivt sätt att kommunicera. Både för sändare och mottagare.

Rörliga bilder, med understöd av ljud, musik och bra speakertexter, finner snabbt vägen till dina kunders medvetande. Korta spelfilmer med ett genomtänkt manus förmedlar budskapet långt snabbare än en beskrivande text. Filmen ger också helt andra möjligheter att bygga upp och förmedla känslor. 

Dina filmer kan användas på många sätt

Investeringen du gör i din film ger avkastning på många områden. På din webbplats, naturligtvis, men också i sociala medier, i digitala nyhetsbrev, som en bra inledning på din muntliga presentation eller på en storskärm i din monter på mässan. Vi är också, med full fart, på väg in i E-learning där rörlig media har en självklar plats.

Ett bra grundmaterial kan också redigeras och klippas om till de format som passar bäst för olika ändamål. 

Fördelar för din webbplats

Det finns flera studier som visar att konverteringen – besökarens aktivitet – ökar om du använder film på webbplatsens landningssidor. Dina besökare blir mer benägna att gå vidare efter att ha sett en film som förklarar och argumenterar för produkten.

Webbsidor med rörligt innehåll tenderar också att rankas högre av Google och andra sökmotorer och drar på så sätt mer trafik till din hemsida. Besökarna stannar dessutom längre och återkommer oftare. 

 

Så här jobbar vi

Att göra film tillsammans med Preferens innebär inte att helt släppa taget. Arbetet sker i dialog med dig som kund och du har alla möjligheter att få gehör för dina egna idéer.

Vi skriver manus, filmar och animerar. Lika viktig är slutfasen där vi klipper, redigerar och färgkoordinerar materialet, lägger speakertexter och musik och skapar specialeffekter som ska ger filmen en extra dimension. 

Våra tjänster inom rörlig media

Animerad ikon film

Film

Manus, filmning och efterarbete för företagsfilm, produktpresentationer, e-learning och andra utbildningsmaterial.

Animering

Smarta animeringar gör det svåra lättare att förstå. Med rörlig grafik i 2D och 3D hjälper vi dig förklara komplexa produkter och samband.

Fråga mig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Sebastian Wiman

Film / Foto
Tel. 054-202 10 57