”En bild säger mer än 1000 ord”

Det är kanske sant men bilder skapar framför allt känslor, i bästa fall vill säga, för det är inte helt lätt att lyckas. Det är här Preferens kan hjälpa till. Som kommunikationsbyrå med många år i branschen har vi lärt oss att hitta målgruppen och hur vi med visuell kommunikation ska nå den. Vi kan med bilder väcka drömmar och minnen till liv men även ge upphov till skratt, sorg eller förmedla kunskap. Att arbeta med foto tycker vi är jätteviktigt och väldigt kul. Framför allt är det alltid utmanande att försöka hitta rätt bildspråk för att skapa effektiv visuell kommunikation.

Foto till marknadsföring

Bilder finns det alltid behov för, inte minst i dagens digitala värld där bilder används i allt från marknadsföring av produkter till rekrytering exempelvis. För hemsidor brukar det finnas ett stort behov av genomtänkta fotografier som används för att förklara vad verksamheten gör. Vi vill även väcka rätt typ av känslor eller skapa den stämning som vi vill ska förknippas med verksamheten.

De flesta företag och organisationer har även någon form av kontaktsida där besökaren kan navigera sig fram till just den person de har behov av att komma i kontakt med. Här ger medarbetarporträtt besökaren ett första visuellt intryck av vem ni är och en början på den relation vi hoppas ska etableras tillsammans.

Uppdrag foto

För kommunikation i sociala kanaler är det visuella språket lika givet som kaka till kaffet. Det blir helt enkelt inte bra content utan någon form av visuell upplevelse. Vi förespråkar alltid att man ska jobba med rörligt material i så stor utsträckning man har möjlighet, men mellan videoinläggen gör man rätt i att fylla flödet med bra stories och uppseendeväckande bilder.

Vare sig det är en drönarvy över en byggnad eller en mingelbild på era medarbetare under en konferens så finns vi till förfogande för att hjälpa er ta fram det material ni söker.

Porträttfotografering

Fotografering av byggnader

Drönarfotografering

Produktfotografering

Mingelbilder

Verksamhetsbilder

Fråga mig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Sebastian Wiman

Film / Foto (Föräldraledig)
Tel. 054-202 10 57