Preferens sprider budskap

Att sätta fingret på det viktiga och förklara så att folk förstår. Kanske är det just det vårt arbete går ut på. Att reda ut vad som betyder något och att som professionell webbyrå och reklambyrå trycka på knappar som utlöser en reaktion. Märkvärdigare än så är det inte.

Mycket av det andra kommer av sig själv. Genomarbetade marknads- och kommunikationsplaner och vettiga mediaval. Snygga grafiska lösningar som ger rätt signaler och håller ihop en profil.

 

Preferens i korthet

 

Kunder i alla läger

Våra besökare är ofta kunder som gillar teknik. Vi jobbar ofta och gärna ”business to business” med kunder och mottagare inom industri och andra teknikorienterade områden.

Det innebär inte att vi vänder ryggen åt annat. Kreativa uppgifter för kommuner, myndigheter, föreningar eller konsumentorienterade företag är alltid en stimulerande utmaning.

Från vår bas i Karlstad servar vi kunder över hela Värmland. Välkommen till oss om du finns i Säffle, Arvika, Årjäng, Eda, Sunne, Torsby, Hagfors, Munkfors, Storfors, Filipstad, Kristinehamn, Grums, Forshaga eller Hammarö.

Vi har också många trevliga kunder i övriga mellansverige och storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du bestämmer vår roll

Preferens finns med hela vägen eller där du själv vill. Från analyser och vägledning kring marknadsfrågor till färdiga produktioner för webb, print eller digital marknadsföring. Rakt på sak utan krusiduller. Alltid lyhörda för dina funderingar och behov.

Klimat där kunderna trivs

Genomarbetade budskap och eleganta grafiska lösningar. Att göra ett bra jobb är självklart slutmålet i allt vi gör.

Samtidigt är det för vår del viktigt att bygga samarbeten där du som kund känner dig hemma och har kontroll över det som görs. Ett öppet klimat med raka kontaktvägar, där vi lyssnar och du alltid har sista ordet. 

Det är du som känner terrängen. Vi finns till hands med redskapen som krävs för att bygga det du vill ha.