WEBBYRÅ SOM KLARAR HELA KEDJAN

Webbdesign och webbutveckling är en viktig del av våra arbetsdagar. Vi bygger genomtänkta informationsstrukturer, finner en funktionell och tilltalande webbdesign och fyller hemsidan med ett innehåll som känns aktuellt, relevant och lättillgängligt. Söker du funktionalitet skapar vi funktioner för olika typer av interaktivitet, simuleringar och webbhandel.

Sidornas storlek och komplexitet bestämmer du. Vår portfolio rymmer allt från webbplatser som kort och konsist presenterar ditt företag till omfattande hemsidor med avancerade funktioner och välfyllda webbshopar.

Ditt val av plattform

Preferens behärskar flera av de vanligaste Open Source-systemen som t ex Wordpress, men bygger ofta och gärna din hemsida i PreFlex, vårt eget publiceringssystem (CMS).

PreFlex ger dig förutsättningar att på enklaste sätt skapa och underhålla innehållet på webbplatsen. Systemet bygger på moduler som väljs och anpassas till varje enskild användare.

Vem skapar innehållet?

Du avgör själv balansen mellan egen insats och vårt arbete. Är du en kunnig skribent och tycker om att bolla med ord? Då kommer du att finna ett nöje i att själv fylla din webbplats.

Saknar du ordets gåva eller har en vardag fylld av det du själv kan allra bäst? Då kanske du hellre ser att vi tar ansvaret för textarbete och bildmontage. Det är du som väljer.

Hemsidor som lever

Sätter du värde på en levande och aktuell hemsida men har svårt att få den egna tiden att räcka till? Då erbjuds UpDate, vår egen uppdateringstjänst där vi tar klivet in som din webbavdelning. Med UpDate bevakas, sida vid sida med dig som kund, webbsidans innehåll. Vi redigerar och fyller regelbundet på med nytt fräscht innehåll. Som tillval erbjuds löpande rapportering kring besöksstatistik och utvecklingen av dina sökord.

På vår lott ligger självklart även att hjälpa till med nödvändig webbadministration, att hålla i kontakterna med webbhotell och andra externa aktörer, registrering av domännamn etc. 

Vill du synas där kunderna letar?

Sökmotoroptimering blir en allt viktigare del av din marknadsföring. Vi analyserar din webbplats och genomför nödvändiga förbättringar. 

Per Johansson

Fråga mig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Per Johansson

Webbutveckling / Design
Tel. 054-202 10 55